Minden ami klíma

Inverteres klíma, mobil klíma, split klíma és klímaszerelés kedvező áron!

Köszöntjük az országos klímaszerelői hálózattal rendelkező klíma webáruházunkban. Ha Ön szeretné otthonát vagy munkahelyét klimatizálni, mi készséggel állunk rendelkezésére a klíma piacon szerzett több mint húsz éves szakmai tapasztalatunkkal és gyakorlatunkkal.

Klíma beszerzés és klímaszállítás, klímaszerelés és klímakarbantartás egy helyen: klimainfo.hu

Klíma típusok

Nálunk megtalálja az új generációs inverteres klíma fajták legújabb darabjait, és a kedvezőbb árú on/off vezérlésű klíma berendezéseket is. Ha az ár a legfontosabb szempont, böngésszen a Klíma akció vagy a Legolcsóbb klíma rovatunkban. Ha a megjelenést tartja elsődlegesnek, kattintson a Design klímák menüpontra.

Inverteres klíma megtalálható az összes megbízható klíma márkánk kínálatában: Daikin klíma, Panasonic klíma, Mitsubishi klíma, Toshiba klíma, Samsung klíma, LG klíma, Gree klíma, Midea klíma. De természetesen a nyári hőségben joggal népszerű mobil klíma is elérhető nálunk. A legtöbb klíma márka berendezései 24 órás kiszállítással˟ érnek a megrendelőhöz az ország egész területén. Klímaszerelés szolgáltatásunkkal is az ország teljes területén vállalunk munkát.

Készséggel adunk szaktanácsot, akár telefonon +36-20-444-0404, akár az info@klimainfo.hu e-mail címen. Ha esetleg a klimatizálás átlagosnál jobban érdekli, javasoljuk, tekintse meg Klíma lexikon rovatunkat. Keressen bennünket, ha nagyobb multi vagy VRV rendszerre, ipari klíma berendezésre van szüksége. Akkor is tudunk segíteni, ha szerver helyiséget hűtene, vagy klíma berendezéssel fűtené nyaralóját, lakását, irodáját. Amennyiben nem szeretne klíma webáruházunkban vásárolni, leadhatja rendelését e-mailen is.

˟ Munkanapon 13 óráig leadott rendelését a következő munkanapon kiszállítjuk a megadott címre (klíma márkától és raktárkészlettől függően).

Fel