A++ energiaosztály

LG SILENCE INVERTER P18EN – 5,0kW – inverteres klíma

Elérhető: : 24H / 48H szállítás

Műszaki adatok
  • Hűtőteljesítmény: 5,0 kW
  • Fűtőteljesítmény: 5,8 kW
  • Energiaosztály hűtés: A++
  • Energiaosztály fűtés: A+
  • SCOP: 4,0
  • SEER: 6,5
  • Szobaméret: 40-65 m2
  • Zajszint beltéri: 27 / 35 / 41 dbA
  • Garancia: 10 év garancia a kompresszorra
  • Vezérlés: inverter

Spray

Kiegészítők (1.990 Ft)

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!


Mennyiség

302.260 Ft

Az LG Silence letisztult, és minimalista formatervezésének köszönhetően bármilyen környezetben kiválóan mutat, és maximális kényelmet biztosít a felhasználója számára!

Az LG Silence elnevezés is arra utal, hogy ez egy nagyon csendes készülék, amely a szénkefe nélküli egyenáramú ventilátor-motornak, és a ferdelapátos ventilátornak köszönhető. Ezzel az egyedülálló technológiával az LG készülékek zajszintje a világon a legalacsonyabb értékek között mozog. Az LG Silencenek csendes üzemmódban normál működés esetén 19 dBA a zajszintje. Továbbá a kültéri egység zajszintje is egy gombnyomással -3 dBA-val csökkenthető, így semmi sem zavarhatja a nyugodt pihenésben!

A kétirányú légarám, és a 25%-kal nagyobb beltéri ventilátor segítségével a kellemes levegő a szoba minden sarkába eljut. A távirányító gombjával a két fajta terelőlapát-szög igény szerint állítható, így kellemes légáramot biztosít. Az előre beállított kényelmes terelőlapát-pozícióval könnyen kiküszöbölhető, hogy közvetlenül ne a szobában tartózkodókra fújja a levegőt.

Az antibakteriális kettős védőszűrőn megtapadnak a 10 mikro-miliméternél nagyobb porszemcsék, a finom részecskék, és baktériumok egyaránt. Ez úgy lehetséges, hogy a készülék mikro-szűrő felületén erős az elektrosztatikus töltés, és magához vonzza, összegyűjti a káros mikroszkopikus nagyságú anyagokat, a polleneket, és a finom port, melyek légzőszervi megbetegedéseket, allergiát okozhatnak. A vizsgálati eredmények szerint a kettős védőszűrő 18 óra alatt távolítja el a levegőben lévő por, és baktériumok 99,9 %-át.

Az LG Silence légkondicionálók automatikus tisztítási funkciója segítségével megóvja Önt a készülékben keletkező szagoktól, és megakadályozza a nedves hőcserélőn a penészgombák, és baktériumok elszaporodását. Az automatikus tisztítás a belső tér fertőtlenítésével, és a hőcserélő szárításával történik, így védi az Ön, és kedves családja egészségét.

Az LG által forgalmazott készülékek mindegyike Wi-Fi előkészítést tartalmaz, így ha egy adaptert vásárol hozzá, akkor a légkondicionálóját Android, vagy iOS-alapú okostelefonjával egy LG alkalmazáson keresztül bármikor bárhonnan irányíthatja, amely megkönnyíti a használatát. Az LG Silence klímaberendezés bővíthető a kültéri egység USB portján keresztül csatlakoztatható SIMs modullal, amely lehetővé teszi, hogy okostelefonjával nyomon követheti készüléke állapotát, és hiba meghatározást is végezhet.

Hűtési teljesítmény (min.-max.) 5 – 5,5 kW
Fűtési teljesítmény + 7°C (min.-max.) 5,8 – 6,4 kW
Fűtési teljesítmény – 7°C 3,8 kW
Üzemi tartomány (hűtés, fűtés) -15+48 / -10+24 °C
Energiaosztály A++ / A+
EER 3,15 W/W
SEER 6,5 W/W
COP 3,6 W/W
SCOP 4,0 W/W
Éves energiafogyasztás (hűtés, fűtés) 269 kWh, 1365 kWh
Áramfelvétel (hűtés, fűtés) 6,9 / 9 A, 7,1 / 9,5 A
Páramentesítés mértéke 1,8 l/h
Légáramlás mértéke hűtésnél (S/L/M/H) 8 / 10,5 / 13 / 14,5 m3/min
Légáramlás mértéke fűtésnél (L/M/H) 11 / 13,5 / 16 m3/min
Beltéri hangnyomásszint hűtésnél (S/L/M/H) 31 / 34 / 39 / 44 dbA
Beltéri hangnyomásszint fűtésnél (L/M/H) 34 / 39 / 44 dbA
Beltéri méretek 998 x 330 x 210 mm
Beltéri tömege 11,6 kg
Kültéri hangnyomásszint (hűtés, fűtés) 53, 55 dbA (-3 dbA-val csökkenthető)
Kültéri méretek 770 x 545 x 288 mm
Kültéri tömege 36,7 kg
Hűtőközeg töltet típusa R410A
Max. megengedett csőhossz 20 m
Max. megengedett szintkülönbség 10 m

Van már klímaszerelője vagy
szüksége van a klíma telepítésére is?
Részletek, központi szabályzás, garanciális feltételek itt!

 

Ha van klímaszerelője:

Ha a klímaszerelést az Ön szerelője végzi,akkor szükségünk van a szerelő által a klímavédelmi hatóságtól lekért vonalkódos telepítési tanúsítványra. Az értékesítés, a 2015. augusztus 1. óta életbe lépett szabályozás  szerint, csak így lehetséges. A szállítást és a számlázást csak az Ön és szerelője által aláírt és beérkezett tanúsítvány beérkezése után tudjuk indítani.

Az általunk forgalmazott klímaberendezésekre a garanciát cégünk vállalja, abban az esetben is , ha a telepítést nem mi végezzük.
A garancia feltétele, hogy a klímaberendezést végzett klímaszerelő telepítse, és a márka által előírt karbantartásokat is elvégezzék.

Ha mi telepítjük a klímaberendezést:

A klimainfo webáruházban vásárolt klímaberendezéseket saját és alvállalkozó szakemberekkel telepítjük, javítjuk és vállaljuk karbantartásukat is. Minden esetben végzett klímaszerelők telepítik a klímagépeket, akik több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek nem csak a lakossági, hanem az ipari gépek területén is. A klimainfo nem csak egy webáruház. A háttérben 20-30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező tervezők, mérnökök dolgoznak. A jó árak mellett a szakmai tudásra is komoly hangsúlyt fektetünk.

Ha a gép mellé a szerelésre is szüksége van, akkor küldje el részünkre e-mailen – info@klimainfo.hu – a telepítés részleteit,  ha megoldható, mellékeljen alaprajzot.
Válaszként elküldjük tájékoztató ajánlatunkat, melyet a helyszíni felmérést követően pontosítunk.

Ha mi telepítjük a klímaberendezést, akkor minden adminisztrációs munkát cégünk végez.

Érdeklődés

Fel