lg-logoTökéletes hőmérséklet otthon és az irodában – az LG klíma termékei megbízhatóan gondoskodnak a kellemes környezetről. Legyen szó bármekkora helyiségről, a különböző kialakítású, energiatakarékos LG klíma berendezések között biztosan megtalálja a megfelelő típust. Az alábbiakban LG klíma készülékeinket tekintheti meg.

Akár alhat is alattuk: az LG klíma berendezései híresek halk működésükről. Akkor sem fogják zavarni álmát, ha a hálószobában használja őket. A legforróbb nyári kánikulában is nyugodtan, kellemes hőmérsékletben és egészséges környezetben töltheti az estét, másnap pedig kipihenten kezdheti a reggelt.

Villanyszámlája a legnagyobb melegben sem szökik az egekbe. Az összes LG klíma tervezésekor törekedtek az energiahatékonyságra és működtetés gazdaságosságára.  Az A++ energiaosztályba tartozó inverteres klímák jelentik ennek a csúcsát.

Az LG nagy hangsúlyt fektet vásárlói egészségére. Fejlesztőmérnökeik folyamatosan jobb és jobb levegőszűrőkön dolgoznak, aminek köszönhetően az LG légkondicionálók a legkorszerűbbek közé tartoznak. Minden LG klíma speciális, antibakteriális szűrőt kapott, amely a levegőben szálló finompor és pollen megkötésével csökkenti a légzőszervi betegségek kockázatának kialakulását.

Listázva: 1–8 termék. Összesen: 19

Listázva: 1–8 termék. Összesen: 19

Fel