Egyéb

Itt van a nyár, itt van újra – klímát akarsz AZONNAL?!

Hát… varázsolni egyelőre nem tudunk (de rajta vagyunk a témán): klímaberendezést házhoz szállítani AZONNAL nem, de akár másnapi szállítással IGEN, tudunk.

Pár hete még azon panaszkodtunk, hogy pocsék az idő (tényleg az volt), elkel a pulóver, és folyamatosan esik. Többen elgondolkodtak a tocsogó udvar láttán a rizstermesztésen, ők akkor jártak jól, ha elvetették – mármint az ötletet, hiszen azóta repedezettre szikkadt a föld a 35°C-t elérő kánikula miatt…

A klíma webáruház ügyfélszolgálati telefonja megszakítás nélkül csörög klímavásárlás miatt. A postafiókunkban mihelyst megválaszolunk egy levelet, rögtön kettő érkezik a helyébe. Természetesen ott is a klímaberendezések (elsősorban az akciós klímák) rendelése van porondon. És ez így van rendjén, hiszen ez a hirtelen jött, kitartó hőség mindenkit megvisel.

Ha tőlünk rendelsz klímát?

  • A lehető legjobb áron szerezheted meg a klímaberendezést! Ha találsz másutt olcsóbb hűsítőegységet (azaz klímát) mint amit mi kínálunk, írd meg, és nálunk még lejjebb süllyed a klíma ára!
  • Kérj egyedi árajánlatot, így akár 10-50 ezer forintot is spórolhatsz!
  • Díjmentesen szállítjuk házhoz a berendezést, a megrendelést követő 1-2 napon belül. Ha munkanapokon adod le a rendelést, a következő munkanapon (a klíma márkájától és raktárkészlettől függően) már szerelhetik is!
  • Vacillálsz, hogy vásárolj-e? Már most lebegjen a szemed előtt, hogy fogsz fázni, amikor megérkeznek a hűvös őszi légáramlatok! A klímák javarésze nem csak hűteni, fűteni is tud! Egy helyesen megválasztott klímaberendezéssel gazdaságosan csökkenthetőek a fűtési költségek.
  • Intelligens klíma? Mindent tud, épp csak meg nem szólal!

Vessük bele magunkat a nyárba, ha már nyakunkon a kánikula!

Te hova mész nyaralni ebben a dög melegben? Mondd, kérlek (könyörgök!), hogy valami vízparti helyre! Családdal? Pároddal? Barátokkal?  5 nap? Egy hét? 10 nap? Jesszus! Az remek! Bárhova is mentek, szívből kívánom, hogy érezzétek jól magatokat, a nyarat, legyen minden fokozhatatlanul kitűnő! És legyen veletek a szálláson a klíma, mert szerintem egy klímával ellátott apartmannál, amiben nyáron hűt, télen fűt a klímaberendezés, nincs is jobb! Főleg, ha a klíma egy szigeteletlen tetőteret tesz komfortosabbá a hőmérséklet enyhítésével – akár télen, akár nyáron.

„Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha nincs jó idő…” – énekli meg a népdal, hogy az ember gyarló, nekünk nem jó semmi sem. Ha meleg van, az a baj, ha hideg van, az sem jó. Mit lehet tenni? Klímát kell venni! Szuper nyarat!