Egyéb

Lehet ÖTVENEZERREL KEVESEBB? Kérj egyedi árajánlatot a klímára!

Egyrészt: hátborzongatóan sokat engedünk, ha egyedi árajánlatot kérsz tőlünk – márpedig a borzongás a hőségben kifejezetten jólesik, ugye? Bizony, 20-50 ezer forint is a zsebedben maradhat, ha egyedi árajánlatot kérsz a klímainfón!

Másrészt: ha más klíma webáruházban olcsóbb klímaberendezést találsz, mint nálunk, küldd el nekünk a linket, és mi még kedvezőbb klímaárat produkálunk! Ne légy rest a klíma ár-összehasonlító oldalakat böngészni! Vadássz az akciós klímák közt!

Mielőtt kosárba pakolnád a légkondicionálót, válaszd ki, mely klímaberendezés az optimális a számodra. Vedd figyelembe a nyáron hűteni, télen fűteni kívánt helyiség méretét. A klíma teljesítményére sem árt figyelni. A klíma típus szerinti besorolása is mérvadó lehet, ahogyan a márkája is.

Keresd fel a szóba jöhető termékek adatlapját, és a zöld egyedi ár kérés gombra kattintva kérheted is az egyedi árajánlatokat a klímákra. Ne gondolj bonyolult kapcsolati űrlapra! Név, e-mailcím, hogy a neveden tudjunk szólítani, és legyen hova bedobni 24 órán belül virtuális klímaajánlatunkat.

Klíma fűtésre? Naná!

A komplex szolgáltatást nyújtó klímák nyáron hűtenek, télen fűtenek. Egyre többen használják ki télen a klíma nyújtotta fűtési lehetőségeket! Az ember azt gondolná, ha áramot használ fűtésre, rámegy inge-gatyája. Pedig a minőségi klímák gazdaságosan teljesítenek, és megbízhatóan fűtenek télen, hűtenek nyáron.

A klíma rásegítő fűtéshez is kiváló ha gyorsan szeretnénk kellemes időt, vagy szeretnénk kiegészíteni az egyéb fűtési rendszer által biztosított meleget. Praktikus akkor is, ha még nem indult be a fűtési szezon, de hűvös van.

H tarifás áram kontra SCOP érték

A télen fűtésre használt klímák esetében fontos a SCOP érték! Minél nagyobb, annál hatékonyabb. H tarifás áram csak azon klímahasználónak dukál, ahol a klímaberendezés SCOP/COP értéke eléri vagy felülmúlja alábbiakat:

  • 6 kW teljesítményig 4,1-es SCOP
  • 6,1-11,9 kW teljesítmény között 3.8-as SCOP
  • 12 kW teljesítménytől 3-as COP

A H tarifás áramhálózat kiépítésének jogi és technikai feltételei vannak. Ezekről is szívesen adunk számodra felvilágosítást – keress bennünket telefonon vagy e-mailben.

A meleg helyzetekre klimainfo a hűsítő megoldás!

Egyedi ajánlatkérés itt!