Vásárlónknak jogában áll, hogy bármilyen okból kifolyólag törölje rendelését, vagy visszaküldjön egy terméket. Ha vissza kívánsz küldeni egy, a KLIMAINFO webáruházban vásárolt terméket, akkor a termék(ek) a Te vagy meghatalmazottad általi kézhezvételétől számított 14 napon belül tájékoztass minket a szándékodról. Ezen jogok gyakorlásához egyértelműen ki kell nyilvánítanod a termék visszaküldésére, lemondására irányuló szándékodat. 

Töltsd ki a lent található elektronikus űrlapot, hívja fel a +36 20 444 0404 telefonszámot, vagy küldj e-mailt az info@klimainfo.hu címre.

Miután értesítettél minket visszaküldési szándékodról, egyszerűen küldd vissza a terméket az eredeti csomagolásban, az eredeti bizonylattal együtt. További 7 nap áll rendelkezésedre arra, hogy visszaküldd a termékeket. A termék átvételét követően, illetve – amennyiben a terméket a kézbesítő szolgáltatónál adtad le – a termék vagy az elszállítását igazoló bizonylat beérkezése után 14 napon belül visszatérítjük a vételárat banki utalás formájában.