Klímavásárlás menete

  • Válassza ki az Ön számára megfelelő klímaberendezést, tegye kosárba és töltse ki az adatokat. Kérhet egyedi árat, melyet e-mailben küldünk ki. Ebben az esetben válasz e-mailben várjuk a megrendelést. E-mailes és online rendelés esetén is szükségünk van a szállítási és számlázási adatokra, kapcsolattartó személyre telefonszámra.
  • Adja meg a választott fizetési módot, mely előre utalás (számla alapján) vagy utánvét lehet.
  • Ezt követően mi elküldjük Önnek a telepítési tanúsítványt.
  • Ön aláírja a telepítési nyilatkozatot a telepíttetőnél, amiben vállalja, hogy a klímát szekemberrel szerelteti fel és visszaküldi részünkre szkennelve e-mailben vagy postai úton.
  • A tanúsítvány feldolgozása után indítjuk a szállítási folyamatot.

Információ a telepítési tanúsítványról

A 2019. márc. 15-i módosítás előtt a nyilatkozatot a vásárlás előtt kellett egy szakemberrel aláíratni, akivel a leendő klímatulajdonos be akarta szereltetni a berendezést.

Amíg ez nem állt rendelkezésre, a forgalmazónak jogában állt visszamondani a megrendelést, hiszen a tanúsítvány nélkül jogtalanul adhatta volna csak el a klímáját.

A módosítás leegyszerűsítette a folyamatot, ma elég a végfelhasználónak, vagyis Önnek aláírnia a megfelelő vásárlási nyilatkozatot, amelyben felelősséget vállal, hogy szakemberre bízza a klíma telepítését.

A telepítési tanúsítványt a forgalmazó cég állítja ki, a vásárlónak csak alá kell írnia. A vásárló aláírása nélkül a forgalmazó nem adhatja el a klímaberendezést.

Raktárkészlet

A jelenlegi, megváltozott gazdasági környezetben gyakrabban fordulnak elő készlethiányok. Mivel cégünk a központi Gree és Syen raktárból dolgozik, így ha az országban elérhető a keresett klíma modell, akkor mi tudunk szállítani. A központi raktár mellett a belső raktárunkban is elérhetőek gépek.

Szállítási idő

A szállítás idejét az aláírt telepítési tanúsítvány beérkezése és előre utalás esetén a számla kiegyenlítése határozza meg. Amennyiben ez a két feltétel rendezve van, és a modell elérhető, akkor cégünk 24-48 óra alatt leszállítja (Magyarország területén) a megrendelt légkondicionálót.

Szállítási költség

A klimainfo.hu webáruházban vásárolt klímaberendezéseket Magyarország területén ingyenesen szállítjuk ki.